Ambulante begeleiding

Ambulante begeleiding kan bij jou thuis plaatsvinden of  bij ons op kantoor.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek brengen we samen jouw hulpvraag in kaart en kijken wij welke ambulant begeleider het beste bij je past.

AMW Sociale Zorg kan je bijstaan met ambulante begeleiding.

Wat is ambulante begeleiding?

Ambulante begeleiding betekent dat je begeleid wordt in jouw thuissituatie. Onze ambulant begeleiders bezoeken je thuis waar zij samen met jou aan de slag gaan. Een ambulant begeleider kan ook met je mee gaan naar andere afspraken als je dat prettig vind.

Samen werk je bijvoorbeeld aan het op orde brengen van jouw administratie en financiën, het aanbrengen van structuur en regelmaat, het aanbrengen van overzicht en grip en het vinden van een passende dag invulling. De doelen waaraan jij wilt werken worden in jouw zorgplan beschreven.

Kortom ambulante begeleiding is niet aan kantoor gebonden waardoor we flexibel zijn, we zoeken je op of gaan met je mee. Samen werken we aan het behalen van jouw doelen.

Hoe kom ik in aanmerking voor ambulante begeleiding?

Wanneer je contact met ons opneemt plannen we samen een vrijblijvend intake gesprek. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en brengen we jouw problemen in kaart en de manier waarop je het best begeleid kunt en wilt worden. Op basis hiervan wordt duidelijk of je in aanmerking komt voor ambulante begeleiding.

Wanneer AMW Sociale Zorg bij je past nemen we samen contact op met het zorgloket in jouw gemeente en wordt er een keukentafelgesprek gepland.